Hoe werkt een carwrap?

By | August 20, 2021

Auto wrappen

 

Om bewegende voertuiggrafiek te creëren, zullen wij normaal beginnen met alles van de oppervlakte van de auto te verwijderen zodat deze klaar is voor het inpakken. Er zal dus geen verf of carrosserie werk moeten worden gedaan. De klaar toestand is essentieel zodat de vinyl wrap niet beschadigd zal worden door de elementen waarin het zich bevindt. Als u bezorgd bent over de UV-beschermende factoren, kunt u gebruik maken van de film bescherming afplakband.

De wikkel zelf is zo gemaakt dat hij flexibel is. Hierdoor kunnen de grafische afmetingen worden aangepast, waardoor het Wraption-materiaal meer bewegingsvrijheid krijgt en de aandacht van de kijker kan trekken. De mogelijkheid bestaat ook om de wrap aan te passen zodat hij niet alleen een indrukwekkend uitzicht heeft, maar ook een exclusieve boodschap of een richtinggevend idee kan overbrengen.

Er is ook een mogelijkheid om uw eigen ontwerp zo aangepast te maken als u wilt. Door middel van het vinyl wrapping proces kunnen wij een ontwerp ontwikkelen specifiek voor uw wensen. Met uw toestemming kunnen wij titels, logo’s, afbeeldingen ontwikkelen, of direct spreken tot uw bedrijf of persoonlijke interesse.

Vinyl Car Wrap zegt: “Mijn naam is John, en ik ben bezorgd over het welzijn van mijn zoon.”

Om meer aandacht te trekken, kan de verpakking gepersonaliseerd worden. De naam John of wat u maar wilt zeggen kan over de bedrijfsnaam worden aangebracht. U kunt de wikkel personaliseren met namen, cijfers, woorden, enz.

Of u nu een richtinggevende boodschap wilt overbrengen, een esthetisch thema, een grillige gedachte of zelfs een goed doel wilt steunen waar u in gelooft, wij kunnen u helpen.

Hoe werkt een auto wrappen?

De Car Wrap techniek is vrij uniek, want in tegenstelling tot andere vormen van reclame is de wrapping goedkoop, onmiddellijk en zeer zichtbaar. Dit maakt het een uitstekende methode om de boodschap van uw bedrijf aan het publiek over te brengen.

De gebruikte technologie bestaat uit drie lagen. De eerste laag is een gedeeltelijk reflecterende laag. Deze laag is gemaakt van geverfd polyester, en de tweede laag is een loszittende laag van polypropyleen. De derde laag is een loszittende laag polyurethaan die zorgt voor een lichtgevend, visueel oppervlak.

Om het gezichtspunt en in feite de hele auto herkenbaar te maken, wordt de film relatief dicht op, maar niet bovenop de carrosserie van de auto geplaatst.

Aylous Platinum is de inkt die de auto gevoelig maakt voor licht. Deze film bloedt niet over met bonnetjes, enz. De reactieve eigenschappen van de aylous platinum kleurstoffen voorkomen verkleuring, peel-and-stick, en chip-and-printing.

Al deze negatieven verwijzen naar het effect dat alleen de negatievenfilm heeft op het uiterlijk. De ethyleenhoudende film zorgt voor een lichtgevend, visueel aantrekkelijk effect. Door het gebruik van een dergelijke film kunnen imitaties van de carrosserie van een auto worden gecreëerd die van het voertuig worden losgemaakt. Dit type wikkeling wordt van de auto verwijderd na de periode die in de genoemde periode is aangegeven.

Een ander voordeel van deze wrapping is dat er geen uitgebreide voorbedrading nodig is en dat de eigenschappen ervan veranderen naar gelang van de veranderingen van de carrosserie van de auto, enz. Bijvoorbeeld, de zon-facing maakt het mogelijk de film te verwijderen van de auto na een bepaalde tijd van de dag. Dit type van car wrap is in staat om te betalen als het uitgevoerd op een bewegend voertuig.

Ten derde maakt de beschikbaarheid van het product om te worden toegepast op verschillende voertuigvormen (b.v. auto’s, vrachtwagens, bussen) het nuttig voor de verschillende voertuigtypes. Als het ontwerp van uw auto een ingewikkelde constructie bevat, is het gemakkelijker om op die soorten voertuig wrapping over te schakelen omdat het ontwerp tijdens de installatie kan worden gewijzigd. Voertuig wrapping biedt u ook een levenslange garantie, net als andere methoden van voertuig grafische installatie.

En dit alles is mogelijk geworden dankzij het proces van grafische installatie in de automobielsector, dat begon als een gespecialiseerd proces dat alleen voorbehouden was aan autofabrikanten, maar nu toegankelijk is voor elke toegewijde autofanaat, alsook voor het breedste deel van de autoliefhebbers.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *