Auto Dealers

Buggyteam Belgie  > Uncategorized >  Auto Dealers
0 Comments

Airco service Den Bosch (auto)

 

 

 

Hieronder vindt u een lijst van de soorten autodealers:

Autodealer of franchise – een persoon of bedrijf dat binnen een bepaald gebied opereert en een vergunning heeft van het Indiase ministerie van Vervoer. Zij zijn erkend door en staan onder toezicht van de NHTSA (National Transport and Safety Administration).person-dealer – een autodealer die zich hoofdzakelijk bezighoudt met het persoonlijk verhandelen van auto’s en geen georganiseerd kantoor exploiteert. Zij handelen gewoonlijk in auto’s van één merk en hebben hun eigen merkshowrooms.

Dealer – een autodealer wiens hoofdactiviteit bestaat in het kopen en verkopen van auto’s namens de autofabrikant. Zij kunnen ook handelen in verschillende automerken, zoals BMW, Hyundai en Toyota.

Voertuig – Elk type van auto, met uitzondering van regel 38 (37) van The Canadian Payments Code.

Subpartij – Een gedeelte van een gebruikt voertuig van een fabrikant, exclusief de lading of de gewijzigde onderdelen. “Deze betalingen worden opgenomen in de boeken van de producent, maar worden verder door ons genegeerd.” (Uit De Pickup Gids, blz. 186)

Dealermerk – Een dealermerk is een cijfer dat op het chassis van de auto is getekend. Het bevat, zonder enige beperking, de volgende informatie: Naam van de verkoper; het postadres, plus het Portugese en het financiële adres van de verkoper en de koper; de naam van de fabrikant; het merk; het jaar en het merk; het chassisnummer; het identificatienummer; het VIN (voertuigidentificatienummer); de naam van de exporteur; en, indien geëxporteerd, de haven van bestemming en het land van export.

Private Party – “Een persoon die zijn persoonlijke bezittingen verkoopt aan een andere persoon en daarbij niets in ruil aanvaardt.” (De Amerikaanse Export synoniem met “Private Party” in De Woordenlijst).

Inruil – “Een bedrag dat door een verkoper wordt ontvangen ter vervanging van een ander bedrag dat door een koper aan de verkoper moet worden betaald. Het wordt vaak een aanbetaling genoemd.”

Financiering – Volgens de Canadese wet op betalingen kan een financiële instelling of kredietgever een contract sluiten voor de levering van geld of een produkt en de levering van dat produkt aan de koper op een vast tijdstip en met een vast tijdsinterval. Geld of gelden die overeenkomen met een garantie op de levering of verkoop van de auto worden kredieten genoemd.

Fabrikant – De persoon of het buitenlandse bedrijf die auto’s produceert en aan het publiek levert die in Canada worden ingevoerd.

Dealer – De hoofddealer is de fabrikant die ook contracten afsluit voor de levering van auto’s aan de consumenten. Er zijn veel dealers, zoals BMW, Audi, Chrysler, Ford en Toyota, die auto’s uitvoeren naar verschillende delen van de wereld.

Kleinhandelaar – De kleinhandelaar in auto’s doet zaken met andere kleinhandelaars of andere dealers. In sommige extreme gevallen sluiten zij ook contracten met andere automobielbedrijven voor de levering van auto’s aan hun detailhandelaren.

Verlader – Het bedrijf dat de auto’s of een ander motorvoertuig importeert voor detailverkoop van een fabrikant of een dealer die eigendom is van de fabrikant.

spoiler – Een voorziening waarvan de verwijdering het motorvoertuig beter laat functioneren. Spoilers worden over het algemeen geassocieerd met voertuigen die hoge prestaties leveren, zoals raceauto’s.

Uitrusting – “Fixer-uppers”, dat wil zeggen monteurs en aanpassers die worden ingezet voor reparaties aan fabrikanten, straatmachines en andere motorvoertuigen. Zij kunnen ook sleepdiensten verrichten om diensten te verrichten zoals het repareren en vervangen van ontstekingsdeksels, transmissiehuizen, verwarmings- of airconditioningunits, en dergelijke.

Vezel – Het synthetische identificatieplaatje dat gewoonlijk door importeurs wordt gebruikt om het land van de fabrikant, de distributeur en de productiecodes aan te geven. Het kan ook de datum van de voorvader van de fabrikant van het voertuig aangeven en niet noodzakelijk het jaar van fabricage.

Er zijn andereCRTC-classificatiecodes die in verband kunnen worden gebracht met speciale interesses, zaken of geschiedenis. Als gevolg daarvan bevat het register van inruilingen vaak deze identificatie.

lees meer:

BMW specialist Den Bosch

Auto reparatie Den Bosch

Leave a Reply

Your email address will not be published.