Driving Lessons

Buggyteam Belgie  > Uncategorized >  Driving Lessons
0 Comments

In de eerste plaats zijn wij leerlingen. Daarom zijn wij leergierig. We zijn enthousiast om praktische kennis van het rijden te verwerven. We willen graag plezier hebben in het rijden en we willen graag slagen voor ons rijexamen. We zijn klaar om de wereld van het autorijden aan te gaan. Dus als u ook klaar bent om uw hard verdiende D.I.Y vaardigheden goed te gebruiken, waarom dan niet beginnen aan een prachtig avontuur met ons?

Rijlessen atzoetermeer zijn Met behulp van Quality Care Professionele instructeurs. Deze uitstekende talenten zijn volledig uitgerust met uitstekende didactische vaardigheden en goed geteste formule om uw rij-ervaring een plezierige te maken. De intensieve en kundige training die deze Instructeurs krijgen zal ongetwijfeld hun eigen rijvaardigheid vergroten en uw rijvertrouwen opbouwen. U kunt een toename in uw rijvaardigheid zeer snel zien en waarom niet, ze doen het al een lange tijd.

De monteurs die in onze uitstekende rijschool werken hebben de vaardigheden en training om het beste uit je auto te halen. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat uw auto loopt op zijn best. Onze instructeurs zullen ervoor zorgen dat u een veiliger bestuurder bent. Veiligheid is natuurlijk de eerste prioriteit en zij zullen u op het juiste hogere niveau van rijvaardigheid brengen. Zij zullen je ongetwijfeld op weg helpen naar het behalen van je Rijbewijs.

Mensen die via ons leren autorijden leren snel en houden zich aan de regels zonder dat je de technieken hoeft uit te leggen of te laten zien waarom je ze gebruikt. Wij geven je duidelijke regels en uitgelegde plannen die je rijervaring veilig, spannend en plezierig maken. We geven je een "por" of een "lier" bij elke manoeuvre die je maakt. Onze rijinstructeurs gaan over meer dan alleen Wielen en Remmen. Ze gaan over mensen. Ze begrijpen de Waarden van de Weg. Ze zijn een inspirerende Grote Geest die het trieste maar noodzakelijke verhaal van de hele mensheid vertelt en hen instrueert hoe ze betere mensen kunnen worden.

Wij geven keuze met onze lessen. Wij geven keuze aan onze klanten over wat hen het beste beschrijft binnen en buiten het voertuig. Onze rijinstructeurs stoppen de dynamiek van het verkeer om het beste uit elke klant te halen. Ze zijn toegewijd om het vertrouwen van de klant te winnen en een duurzame rijrelatie op te bouwen. Zij begrijpen de zeldzaamheid van de kans om de moeilijke "Andere" te onderwijzen. Ze zijn zich ervan bewust dat er veel te veel leraren zijn, die allemaal soortgelijke maar verschillende verhalen vertellen en dat het onze rol is om de best mogelijke, hoogwaardige, interactieve, stimulerende, veilige, klantgerichte en leuke mogelijkheden te bieden binnen een professionele leeromgeving.

Ze zijn ook een grote professional. Zij die anderen onderwijzen blijken bijna onmiddellijk ontvankelijk te zijn, uitstekend te reageren op de klant en zich zonder aarzeling aan beloften en afspraken te houden. Als je met bijna elke klant praat, van een broer of zus tot een vriend of familielid, dan zal iemand die een Auto-Matic rijschool heeft gebruikt een goede ervaring hebben. Ze zullen wegkomen van de ervaring van het leren rijden met een groter begrip van de vaardigheidsniveaus die nodig zijn binnen hun beoogde gebruik en doel. Zullen zij hun jonge student correct onderwijzen? Zullen ze vullen hun gevulde curriculum met het juiste aantal tools en materialen? Zijn zij in staat om hun huidige leerling te coachen en te behouden? Is hun Auto-Matic School gecertificeerd? Kunnen zij garanderen dat hun leerlingen veilig en defensief zullen rijden? Zijn zij werknemers van een geaccrediteerde organisatie? Welke waarde krijgen zij van het gebruik? Al deze kritieke punten worden dagelijks door ons team van evaluatiedeskundigen van de Auto-Matic-certificatie-examinator doorlopend geëvalueerd.

Wij houden toezicht op de resultaten van onze Aanscherpingstests en wij kiezen slechts tien procent van het vermogen van onze cursisten om te slagen. Dit soort "punten gescoord op de formule" zoals ze zeggen, is geen goede weerspiegeling van hoe goed onze Lerende doorzetten en bereiken.

Wij houden dagelijks toezicht op onze studenten/onderwijzers aan de hand van Mini D Statussen en evalueren dagelijks hun vooruitgang.

Wij evalueren onze medewerkers op individuele basis gedurende het hele verblijf en escaleren voortdurend om te zorgen voor een voortdurende verbetering om aan de verwachtingen van zowel de vereniging als de lerende te voldoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.