Het nieuwe Ford Focus model

Buggyteam Belgie  > Auto-motor >  Het nieuwe Ford Focus model
0 Comments

Expat cars

 

Terwijl de verkoop van nieuwe auto’s blijft stijgen, daalt de verkoop van gebruikte auto’s. Het is een algemene trend dat wanneer een nieuwe auto op het punt staat te worden vrijgegeven, zijn gebruikte tegenhangers drastisch worden gekelderd. De rij-markt isatsu veilig in de wetenschap dat deze trend zal bewegen met de tijd als mensen voor te bereiden op de stijging van de dyno vergoedingen.

BMW geeft signalen af dat het deze situatie zal aanpakken. In juni werden twintigduizend modellen op de markt gebracht, waaronder de nieuwe BMW 3-Serie. De nieuwe BMW 5-serie zal ook in Atlanta te zien zijn, op de tweede van juni. De SEAT Leon, de Alfa Romeo Giulietta, en andere modellen zijn ook in de running. Om het hoofd te bieden aan de toegenomen aanwezigheid op de markt, zal BMW betere dieselmotoren ontwikkelen. Een turbodieselmotor zal in Europa beschikbaar worden gesteld.

Een andere concurrent op de markt die verbetering behoeft is de Lincoln MKS. De MKS kreeg een gunstige respons in de markt en met de introductie van de MKS Series 600 hoopt Ford nu een deel van de verkopen uit het bovenliggende segment te halen.

De Ford Fiesta kreeg dit jaar wijzigingen aan zowel het interieur als het exterieur. Aan de buitenkant kreeg de auto een lichte make-over. De wijzigingen trokken de aandacht en veel kenners vinden de veranderingen die Ford in de Fiesta heeft aangebracht best aardig. Omgekeerd hebben de wijzigingen in het interieur het product verbeterd, maar de Fiesta schiet nog steeds tekort om toonaangevend te zijn. De achterzetels zijn niet verwarmd en dat is jammer. Verder wordt de Fiesta op de markt gebracht met een traditionele fastback-zetelopstelling die weinig ruimte biedt aan de passagiers. De rit is vrij comfortabel en niets lijkt uit de toon te vallen, behalve het gebrek aan laadruimte. Het instrumentenpaneel is wat vreemd om naar te kijken. Maar het digitale display is zeer goed afleesbaar. De meters zijn kleurrijk verlicht en dat maakt ze ook ‘s nachts goed afleesbaar. De stuurkolom verschuift ook naar de 6-uur positie, wat ruimte maakt voor twee passagiers achterin.

De tweede auto in deze lijst is de volgende generatie van de Ford Focus. De volgende generatie Focus zal worden gebaseerd op een geheel nieuw platform en deze keer wil Ford er een van de zuinigste auto’s op de markt van maken. Het doel is dat de auto een laag brandstofverbruik en lage emissies zal hebben. Online auto reviews geven u een goed beeld van de prestaties van de Focus. Een van de meest prominente functies die beschikbaar zal zijn in de nieuwe versie van de Focus is het geavanceerde ConnectedDrive systeem. Het systeem zal de auto in staat stellen om zo veel mogelijk op afstand te werken via een combinatie van Bluetooth en een app. TheBloggings zijn behoorlijk sappig. Als u nog niet zeker bent over de prestaties van de nieuwe Ford Focus – lees dan verder.

De bloggings zijn behoorlijk sappig. Als u nog niet zeker bent over de prestaties van de nieuwe Ford Focus – lees dan verder. Voor de beste aanbiedingen en om het beste Ford Focus model te vinden – is het tijd om uw dichtstbijzijnde Ford dealer te bezoeken. U kunt het beste Ford Focus model vinden bij de Ford dealer magazijnen. Zij zijn er zeker van dat ze het meest verse en nieuwste Ford Focus model in hun voorraad hebben. Zoek de informatie en zoek de lokale Ford dealer – u bent er zo goed als zeker van dat u de beste deal voor u Ford Focus heeft gevonden.

Of u nu de beste deal bij Ford hebt gevonden en een upgrade van uw Ford Focus overweegt, of u wilt gewoon eens rondkijken en zien wat andere potentiƫle kopers te bieden hebben, het is tijd om de dichtstbijzijnde Ford dealer te bezoeken. Bekijk wat de dealers in voorraad hebben en welke diensten ze aanbieden. Is het voor u de moeite waard om terug te keren naar de dealer voor uw volgende Ford Focus?

Leave a Reply

Your email address will not be published.